14 Νοέ 2022

Ξεχωρίστε στο Google με ένα Εταιρικό προφίλ

Έχετε χρησιμοποιήσει τους Χάρτες Google για να αναζητήσετε μία επιχείρηση; Έχετε προσέξει πώς εμφανίζεται η επιχείρηση που σας ενδιαφέρει στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google; Έχετε δική σας επιχείρηση και θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή της στην Google; Μπορούμε να αναλάβουμε τις ενέργειες που χρειάζονται για επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Kappagram σας προσφέρει την βελτιστοποίηση αυτής της υπηρεσίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βελτιώσουμε την εικόνα σας στην Google. Μετατρέψτε όσους σας βρίσκουν στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google σε νέους πελάτες, με ένα Εταιρικό προφίλ για τις περιοχές εξυπηρέτησής σας. Σας προσφέρουμε την βελτιστοποίηση της υπηρεσίας και την υποστήριξη σε όλα τα βήματα. Για την ενεργοποίηση και βελτίωση της υπηρεσίας επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν θέλετε να βρείτε μια επιχείρηση;

Την ψάχνετε στο Google!

Πληκτρολογείτε την ονομασία ή τις λέξεις που θα σας βοηθήσουν να την εντοπίσετε ευκολότερα. Αν η επιχείρηση είναι ενημερωμένη, θα δειτε ένα πλαίσιο στη σελίδα των αποτελεσμάτων, με βασικές πληροφορίες όπως το όνομα, την τοποθεσία, κριτικές αλλά και τις ώρες λειτουργίας της.

Αυτό είναι το Google Business Profile, δηλαδή Εταιρικό προφίλ στο Google. Με αυτήν την πλατφόρμα, κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να καταχωρήσει τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής του, ώστε να μπορούν να τη βρουν όλοι οι πιθανοί πελάτες. Παράλληλα, επιτρέπει την καταχώρηση πληροφοριών που σχετίζονται με την τοποθεσία (Google Maps), την επικοινωνία ή το ωράριο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ κοινού και επιχείρησης μέσω ερωτήσεων, κριτικών, ακόμη και μηνυμάτων.

Τα οφέλη του Google Business Profile;

  • Οι πελάτες μπορούν να σας βρουν ευκολότερα
  • Η επιχείρησή σας θα εμφανιστεί στις τοπικές αναζητήσεις
  • Θα ενισχύσετε τη φήμη σας
  • Θα επικοινωνήσετε άμεσα με πελάτες
  • Θα βελτιώσετε το SEO σας
  • Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες για τους επισκέπτες

Τώρα που μάθατε τι είναι το Google My Business και γιατί είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησής σας, ήρθε η ώρα να το αξιοποιήσετε.

Μοιραστείτε το
25 Οκτ 2022

Νέα θέση εργασίας στην Kappagram και το Visit Kythera

Η επιχείρηση Kappagram με έδρα στο Λιβάδι Κυθήρων ζητάει εργαζόμενο-η για πλήρη απασχόληση, με αντικείμενο τις πωλήσεις και την διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Kappagram, Visit Kythera).

Η θέση εργασίας εντάσσεται στο «Πρόγραμμα προεργασίας για ανέργους νέους, ηλικίας έως 29 ετών» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Πιο συγκεκριμένα, η θέση εργασίας έχει χρονικό διάστημα 7 μηνών και απευθύνεται σε νέους άνεργους που είναι:

  • ηλικίας 18-29 ετών
  • απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Η αποζημίωση μηνιαίως είναι ίση με το νόμιμο κατώτατο μισθό (με πλήρεις εισφορές) και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας. Ο εργαζόμενος θα απασχολείται στην έδρα της επιχείρησης στο Λιβάδι Κυθήρων.

Προοπτική ανανέωσης του χρόνου εργασίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω των κάτωθι στοιχείων:

Τηλ: 2736.038094
Κιν: 6973.235398
Email: info@kappagram.com

 

 

Μοιραστείτε το
14 Σεπ 2022

Σεπτέμβριος. Ένας μήνας για επανεκκίνηση, για ένα νέο λογότυπο!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της προσαρμογής και της προετοιμασίας, μετά τις διακοπές ώστε να επανεκκινήσουμε τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να επανασχεδιάσουμε την εταιρική μας ταυτότητα με ένα νέο λογότυπο.

Η Kappagram είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε αυτό! Ελάτε κοντά μας να κάνουμε τη νέα σας ταυτότητα πράξη. Σας παραθέτουμε μια σειρά από επιλεγμένα λογότυπα που σχεδίασαν οι συνεργάτες μας και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για την κατασκευή του δικού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Μοιραστείτε το
18 Ιαν 2021

Τα δωρεάν εργαλεία του Facebook για την επιχείρησή σας

Το Facebook είναι το ισχυρότερο κοινωνικό δίκτυο με την μεγαλύτερη διείσδυση σε όλες τις κοινωνικές ομάδες σε όλο τον πλανήτη. Η χρήση του έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στις στρατηγικές μάρκετινγκ των επιχειρήσεων με διάθεση εργαλείων προώθησης που χρησιμοποιούνται είτε δωρεάν είτε με χρέωση. Σας παρουσιάζουμε εδώ τα δωρεάν εργαλεία για την επιχείρησή σας, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα πλαίσια των δικών σας ενεργειών μάρκετινγκ. Ξεκινήστε λοιπόν.

Είτε θέλετε να σας ανακαλύψουν περισσότερα άτομα είτε να αυξήσετε τις πωλήσεις, βρείτε δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ από το Facebook που θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με τους πελάτες που αναζητάτε.

Επιλέξτε τον στόχο σας (Α, Β, Γ)

Α. Εργαλεία ενίσχυσης αναγνωρισιμότητας στο διαδίκτυο

Κάντε γνωστή την επιχείρησή σας. Δημιουργήστε μία σελίδα Facebook, έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram ή δημοσιεύοντας Live Ιστορίες.

1. Διαμορφώστε την παρουσία σας με μια Σελίδα στο Facebook.

Χρησιμοποιώντας μια Σελίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες σας στο Facebook. Αποκτήστε πρόσβαση σε βασικά εργαλεία, κοινοποιήστε στοιχεία επιχείρησης, φωτογραφίες και βίντεο και προσκαλέστε πελάτες να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας.

2. Δημιουργήστε την κοινότητά σας στο Instagram με έναν επαγγελματικό λογαριασμό.

Συνδεθείτε με μια ζωντανή κοινότητα και γνωρίστε άτομα στα μέρη που πηγαίνουν για να ανακαλύψουν όλα όσα τους ενδιαφέρουν. Αφηγηθείτε την ιστορία της επιχείρησής σας με οπτικά μέσα και εμπνεύστε τους πελάτες να κάνουν ενέργειες μέσω δημοσιεύσεων και ιστοριών.

3. Κοινοποιήστε περιεχόμενο και ξεκινήστε συζητήσεις με δημοσιεύσεις.

Οι δημοσιεύσεις είναι ο ιδανικός τρόπος να ενημερώνετε τους άλλους και να είστε πάντα η πρώτη επιλογή των χρηστών, επειδή εμφανίζονται στη Σελίδα ή το προφίλ σας στο Instagram και μπορούν να εμφανιστούν ακόμη και στις Ενημερώσεις των θαυμαστών σας. Συμπεριλάβετε εικόνες ή βίντεο έτσι ώστε οι δημοσιεύσεις σας να ξεχωρίζουν και να τραβάνε την προσοχή των άλλων.

4. Προβάλετε στους πελάτες σας το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε μέσω live βίντεο

Μπορείτε να κάνετε μια live μετάδοση από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, εφόσον έχει κάμερα. Διοργανώστε εκδηλώσεις και συζητήσεις και προβάλετε προϊόντα ή παρασκήνια της επιχείρησής σας.

5. Εκφραστείτε μέσα από διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Διατηρήστε το ενδιαφέρον των πελατών για τη Σελίδα σας, με μια σταθερή ροή συναρπαστικών ιστοριών. Μπορείτε να κοινοποιείτε σε καθημερινή βάση τα νέα της επιχείρησής σας, να προβάλλετε υπαλλήλους ή να επισημαίνετε ειδικές προσφορές.

Β. Εργαλεία για να συνδεθείτε με πελάτες

Συνδέστε τους πελάτες με την επιχείρησή σας και δημιουργήστε μια κοινότητα. Στείλτε μηνύματα, δημιουργήστε ομάδες, προσκαλέστε φίλους, κάντε έναν έρανο.

1. Συμμετάσχετε σε ατομικές συζητήσεις χρησιμοποιώντας ιδιωτικά μηνύματα.

Απαντήστε σε ερωτήσεις και δημιουργήστε ουσιαστικές συνδέσεις διατηρώντας ενεργές συζητήσεις. Πηγαίνετε στα Εισερχόμενα της Σελίδας σας για να απαντήσετε σε μηνύματα που λαμβάνετε ιδιωτικά μέσω του Messenger ή του Instagram Direct.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Γίνετε μέλος μιας ομάδας μέσω της Σελίδας σας, για να συνδεθείτε με την κοινότητά σας.

Η συμμετοχή σε μια ομάδα που σας ενδιαφέρει είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να λάβετε μέρος σε συζητήσεις και να προσφέρετε μοναδική αξία στην επιχείρησή σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Παροτρύνετε φίλους και συγγενείς να δηλώσουν ότι τους αρέσει η Σελίδα σας με το εργαλείο πρόσκλησης φίλων.

Όταν στέλνετε μια πρόσκληση σε κάποιο φίλο στο Facebook, εκείνος λαμβάνει μια ειδοποίηση που τον προτρέπει να δηλώσει ότι του αρέσει η Σελίδα σας. Όσα περισσότερα άτομα δηλώνουν ότι τους αρέσει η Σελίδα σας, τόσοι περισσότεροι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την επιχείρησή σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Λάβετε υποστήριξη για την επιχείρησή σας με έναν έρανο.

Οι έρανοι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ζητήσετε την υποστήριξη της κοινότητάς σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε τον έρανό σας ή να ζητήσετε από κάποιο άλλο άτομο να το κάνει για λογαριασμό της επιχείρησής σας. Καθορίστε το ποσό που θέλετε να συγκεντρώσετε και προσθέστε μια περιγραφή για να παροτρύνετε τους άλλους να συνεισφέρουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ. Εργαλεία αύξησης πωλήσεων στο διαδίκτυο

Διαχειριστείτε την επιχείρησή σας και πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Δημιουργήστε καταστήματα, δεχθείτε ραντεβού, φτιάξτε κουμπί προτροπής, οργανώστε εκδηλώσεις, ανακοινώστε θέσεις εργασίας.

1. Πουλήστε τα προϊόντα σας στο Facebook και το Instagram με τα Καταστήματα.

Δημιουργήστε ένα εύχρηστο διαδικτυακό κατάστημα με δυνατότητα προσαρμογής, το οποίο θα μπορεί να επισκέπτεται οποιοσδήποτε από τη Σελίδα σας ή τον επαγγελματικό λογαριασμό σας στο Instagram. Προβάλετε τα προϊόντα σας και δημιουργήστε συλλογές για να επισημάνετε συγκεκριμένα προϊόντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Διαχειριστείτε τις κρατήσεις απευθείας από τη Σελίδα σας στο Facebook μέσω ραντεβού.

Δημιουργήστε ένα κουμπί “Κάντε κράτηση τώρα”, για να αρχίσετε να κλείνετε περισσότερα ραντεβού. Δείτε όλες τις κρατήσεις στη Σελίδα σας και συγχρονίστε τις με το προσωπικό σας ημερολόγιο. Στη συνέχεια, στείλτε μηνύματα επιβεβαίωσης, υπενθύμισης και άλλα μηνύματα στους πελάτες σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Διευκολύνετε τους άλλους να κάνουν ενέργειες στη Σελίδα σας με ένα κουμπί.

Τα κουμπιά προτροπής είναι ένας εύκολος τρόπος για να παροτρύνετε τους άλλους να κάνουν κάποια ενέργεια, για παράδειγμα, “Αγορά τώρα”, “Αποστολή μηνύματος” ή “Κλείστε ραντεβού”. Τα κουμπιά εμφανίζονται στο πάνω μέρος της Σελίδας σας στο Facebook, επομένως είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι πελάτες όταν την επισκέπτονται.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Προσελκύστε περισσότερα άτομα στην επόμενη εκδήλωσή σας.

Αν διοργανώνετε μια online ή διαπροσωπική εκδήλωση, μπορείτε να αυξήσετε τις συμμετοχές ή τις πωλήσεις εισιτηρίων δημιουργώντας μια εκδήλωση στο Facebook. Συμπεριλάβετε λεπτομέρειες όπως την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία και συνδέστε την πλατφόρμα εισιτηρίων σας για να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Κάντε την επόμενη πρόσληψή σας μέσα από το Facebook.

Δημοσιεύστε μια αγγελία εργασίας απευθείας από τη Σελίδα σας και θα αναρτηθεί αυτόματα στην ενότητα αγγελιών εργασίας του Facebook. Βρείτε εργαλεία για να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τις αιτήσεις, να επικοινωνείτε με τους υποψηφίους και να οργανώνετε τις συνεντεύξεις μέσω του Messenger, όλα από ένα σημείο.

 

 

Μοιραστείτε το
14 Ιαν 2021

Προδημοσίευση της Δράσης «e-λιανικό»

Η Δράση «e-λιανικό» έχει στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους.

περισσότερα
Μοιραστείτε το
11 Ιαν 2021

Επιδότηση έως €5,000 για κατασκευή e-Shop

Με επιδότηση από το ΕΣΠΑ έως €5.000 θα στηριχτούν οι επιχειρηματίες του λιανεμπόριου για να αποκτήσουν e-shop. Σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής.

περισσότερα
Μοιραστείτε το
11 Σεπ 2020

Βάλτε την Stripe στο E-shop σας!

Σας ανακοινώνουμε ότι η Stripe, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ψηφιακών πληρωμών παγκοσμίως είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Συμβουλευτείτε μας για την εγκατάσταση της Stripe στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα με προμήθεια μόνο 1.4% +0.25%. Η Kappagram εγκαθιστά πλέον την Stripe σε όλες τις ηλεκτρονικές εφαρμογές, όπως e-shop, συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείων και άλλες υπηρεσίες.

περισσότερα
Μοιραστείτε το
04 Σεπ 2020

Το Apple Pay διαθέσιμο στην Kappagram!

Η αποδοχή πληρωμών με Apple Pay είναι πανεύκολη. Το Apple Pay είναι εύκολο στη ρύθμιση και παρέχει στους πελάτες σας έναν απλό και πιο ασφαλή τρόπο πληρωμής με τις συσκευές που χρησιμοποιούν καθημερινά.

περισσότερα
Μοιραστείτε το
17 Μαρ 2020
05 Οκτ 2019
Click Me